18 Ağustos 2017 Cuma

"Tarım Eğitimi"nin 170. Yıl Dönümü SDÜ'de Kutlandı

11 Ocak 2016 Pazartesi 09:51 tarihinde eklendi | 696 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Tarım Eğitiminin 170. Yılını “Tarım Bayramı” adlı etkinlikle kutladı.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte açılış konuşmalarının ardından Akademik Biniş ve Plaket Törenine geçildi.

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nilgün GÖKTÜRK BAYDAR'a ve Yrd. Doç. Dr. Dudu DEMİR'e 2015 yılında desteklenen TÜBİTAK Projelerinden dolayı Ziraat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mevlüt TÜRK tarafından plaketleri verildi.

Bölümümüz öğrencilerinden Ümmü Gülsüm GÜNAY, Elif Gökçen YILMAZ, Serdar ÖZMEN, Merve KARAASLAN, Samet TEKER, Meriç NERGİZ,  Müge ÖZEREN, Halime Keriman SARIKAYA, Hüseyin ÜNAL  ve Meriç ARABACI'ya  2015 yılında desteklenen TÜBİTAK 2209-A Projelerinden dolayı Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Cafer EKEN  tarafından tebrik belgeleri verildi.